Project

Crédit Agricole Evergreen

MOE / CG

Batscop

SURFACE

150 000M2

LOCALIZATION

Montrouge

Photographer

Alexis Paoli
Product

Zen

Description

The choice of Interior and its ZEN partition wall proved to be appropriate throughout the different stages, while building this great reference campus. With important social issues and reduced planning constraints. Each phase was a challenge, successfully overcame by the Interior and Credit Agricole teams. The esthetics and modularity of the ZEN partition wall contributes to the daily operation of this exceptional site, which mixes urban environment and lush vegetation, steps away from Paris. Our teams work every day on the ever changing campus partition evolutions.


Crédit Agricole Evergreen
Crédit Agricole Evergreen
Crédit Agricole Evergreen
You have a project ?
Contact Us